Εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.

Το Σάββατο 29/06/2024 και την Κυριακή 30/06/2024 θα διεξαχθούν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024, τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος των εξετάσεων.

Η ώρα προσέλευσης εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα είναι στις 10.30 ενώ για το πρακτικό μέρος των εξετάσεων, η ώρα έναρξης είναι στις 13:00. Οι υποψήφιοι εξετάζονται στο πρακτικό μέρος, κατανεμημένοι σε ομάδες, με βάση το διαθέσιμο εργαστηριακό χώρο και εξοπλισμό των εξεταστικών κέντρων. Ως εκ τούτου, το ακριβές πρόγραμμα του Πρακτικού Μέρους θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους κατά την προσέλευσή τους στα Εξεταστικά Κέντρα, τα οποία θα λειτουργήσουν στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, την Κομοτηνή, τη Λάρισα, τη Λαμία, την Πάτρα, την Τρίπολη, το Ηράκλειο Κρήτης και την Μυτιλήνη.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον κατάλογο των Εξεταστικών Κέντρων με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και τις ακριβείς διευθύνσεις για κάθε πόλη.

Αναλυτικότερα για κάθε ειδικότητα, το θεωρητικό μέρος των εξετάσεων θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/06/2024 και την Κυριακή 30/06/2024, ως ακολούθως:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

1. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

2. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

3. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

1. ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Ώρα προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα:  10:30.

Ώρα έναρξης εξετάσεων Θεωρητικού Μέρους: 11:00.

Διάρκεια Εξέτασης Θεωρητικού Μέρους: μία (1) ώρα.

Ώρα έναρξης εξετάσεων Πρακτικού Μέρους: 13:00.

Διάρκεια Εξέτασης Πρακτικού Μέρους: δύο (2) ώρες περίπου, ανά ομάδα εξεταζομένων.

Η ώρα λήξης του πρακτικού μέρους συνολικά διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των εξεταζομένων ανά ειδικότητα. Το ακριβές πρόγραμμα του πρακτικού μέρους θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους κατά την προσέλευσή τους στα Εξεταστικά Κέντρα.

Παρακαλούμε τους υποψηφίους να συνεχίσουν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ https://www.eoppep.gr/index.php/el/ για κάθε πληροφορία σχετικά με τις εξετάσεις.

Καλή Επιτυχία!