Βράβευση του 2ου ΕΠΑ.Λ. Σερρών για την αιμοδοτική του δράση

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, στον Κινηματοθέατρο «Αστέρια», μια Εκδήλωση Αιμοδοσίας, με τίτλο «Δώσε Αίμα- Μοιράσου Ζωή».
Η συγκεκριμένη εκδήλωση στόχο είχε να τιμήσει για την αιμοδοτική δράση τους φορείς του νομού Σερρών, που δραστηριοποιήθηκαν έντονα προς αυτή την κατεύθυνση και στήριξαν το θεσμό της αιμοδοσίας.
Ανάμεσα στους βραβευθέντες και τιμηθέντες, ήταν και το σχολείο μας, το 2ο ΕΠΑ.Λ. Σερρών, το οποίο χρόνια τώρα μετέχει ενεργά σε δράσεις αιμοδοσίας, δημιουργώντας τη δική του τράπεζα αίματος. Η Διοίκηση και ο Σύλλογος Διδασκόντων έχει πραγματοποιήσει πολλές αντίστοιχες αιμοδοτικές δράσεις κατά το παρελθόν, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του σχολείου για ζητήματα που άπτονται του κοινωνικού συνόλου. Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Σερρών, μέσω του εθελοντισμού του, δεικνύει ακόμη μια φορά με τη βράβευσή του, πως αποτελεί ενεργό μέλος της κοινωνίας, στηρίζοντάς την ενεργά.
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του σχολείου, η Τομεάρχης του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, κ. Σοφία Αχλαδά.